Per Determinar

Teste agora Após 7 dias, será cobrado valor integral. Cancele quando quiser.

Sinopse

Magazine radiofònic de la nit dels dimarts de 21 a 22h. Medi ambient, Curiositats, la Nanoentrevista, l'Entrevista, l'Agenda Cultural, i la Trucada del dia són les seccions del programa. Presentat per Guillem Serrano i el Sergio Sánchez; acompanyats per l'Alba-Davinia i la Irene Sancho i ple de personatges d'actualitat com Torrente, Punset, el Rey, Trias i molts més que us acompanyaran les nits.

Episódios

 • PER DETERMINAR DESDE CASA 1 S08E07 - MÀGIC ANDREU, JOANA ANDREU I MERLÍ amp ADRIÀ PAGÈS

  PER DETERMINAR DESDE CASA 1 S08E07 - MÀGIC ANDREU, JOANA ANDREU I MERLÍ & ADRIÀ PAGÈS

  26/04/2020 Duração: 44min

  Setena emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del mes de Març. És el primer programa especial confinats desde casa amb el Màgic Andreu, la seva filla Joana Andreu i el seu net Merlí, i el guitarrista Adrià Pagès. I com no, tot l''equip habitual de col·laboradors com el Joan Camps amb la seva poesia a "El punt i final", el Guillem Serrano amb el seu concurs "El rei de la pista", i tot sota la batuta del Sergio Sánchez. Entre tots/es guanyarem al Covid19! Pots veure el programa en video a https://www.youtube.com/watch?v=NYgeU7P0R4M&t=542s

 • Per determinar S08E06 - JUAN CARLOS ORTEGA amp JOEL CARRO

  Per determinar S08E06 - JUAN CARLOS ORTEGA & JOEL CARRO

  28/02/2020 Duração: 01h05min

  Sisena emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del dilluns 24 de Febrer del 2020. El Guillem comença amb el seu nou concurs “El Rei de la pista”. A l’entrevista parlem amb el humorista i periodista Juan Carlos Ortega de la Cadena Ser. I ens visita el cantautor Joel Carro per presentar el seu nou treball. També intervenen el Xavier Trias de la ma del presentador, el Sergio. I com no, el Joan Camps ens resumeix el programa amb la seva poesia al “Punt i Final”.

 • Per determinar S08E05 - ESPÈCIES PROTEGIDES amp PATRYCIA

  Per determinar S08E05 - ESPÈCIES PROTEGIDES & PATRYCIA

  27/01/2020 Duração: 01h06min

  Cinquena emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del dilluns 27 de Gener del 2020. El Guillem comença amb el seu nou concurs “El Rei de la pista” sobre pel·lícules. A l’entrevista parlem amb l’equip del programa ESPÈCIES PROTEGIDES de la Cadena Ser Catalunya, l’Òscar Moré i el Jordi Manau. I ens visita la cantautora Patrycia per presentar el seu EP “Patrycia”. També intervenen el Ferran Adrià, i l’expresident Rajoy per presentar el seu programa a la RFEF de la ma del presentador, el Sergio. I com no, el Joan Camps ens resumes el programa amb la seva poesia al “Punt i Final”.

 • Per determinar S08E04 - JOAN PERA amp SIMÓN TAIBI

  Per determinar S08E04 - JOAN PERA & SIMÓN TAIBI

  16/12/2019 Duração: 01h01min

  Quarta emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del dilluns 16 de Desembre del 2019. El Joan Camps comença recitant uns poemes del seu nou poemari. A l’entrevista parlem amb l'actor Joan Pera que ens presenta la seva nova obra teatral al Teatre Condal. I ens visita el cantautor Simón Taibi per presentar el seu projecte. També escoltem unes nadales i felicitem els 30 anys del Guillem.

 • Per determinar S08E03 - ARTUR MAS amp CLARA OLÓNDRIZ

  Per determinar S08E03 - ARTUR MAS & CLARA OLÓNDRIZ

  25/11/2019 Duração: 55min

  Tercera emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del dilluns 25 de Novembre del 2019. El Guillem comença amb el seu nou concurs “El Rei de la pista” sobre polítics. A l’entrevista parlem amb el 129è President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. I ens visita la Clara Olóndriz per presentar el seu disc "Bliss". També intervenen el Xavier Trias, i l’expresident Rajoy de la ma del presentador, el Sergio.

 • Per determinar S08E02 - SANTIAGO NIÑO BECERRA amp CHAPAOS A LA NUEVA

  Per determinar S08E02 - SANTIAGO NIÑO BECERRA & CHAPAOS A LA NUEVA

  29/10/2019 Duração: 01h04min

  Segona emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del dilluns 28 d'Octubre del 2019. El Guillem comença amb el seu nou concurs “El Rei de la pista” sobre paisos. La Sandra ens porta “Tiquismiquis” on fa de crítica gastronòmica. A l’entrevista parlem amb l'economista Santiago Niño Becerra. I ens visiten l'Alba i el Raul de "Chapaos a la nueva" per presentar nou disc. El "Punt i Final" del Joan Camps com a resum del programa. També intervè el Ferran Adrià, i l’expresident Rajoy de la ma del presentador, el Sergio.

 • Per determinar S08E01 - ARCADI OLIVERES amp LIA SAMPAI

  Per determinar S08E01 - ARCADI OLIVERES & LIA SAMPAI

  16/09/2019 Duração: 58min

  Primera emissió de la vuitena temporada de Per determinar, del dilluns 16 de Setembre del 2019. Arranquem temporada amb la col·laboració del nostre amic Carles Mesa a l'obertura. El Guillem comença amb el seu nou concurs “El Rei de la pista” sobre animals. La Sandra ens porta “Tiquismiquis” on fa de crítica gastronòmica. A l’entrevista parlem amb l'Arcadi Oliveres, activista social, doctor, economista, etc. I ens visita la cantautora Lia Sampai i el guitarrista Adrià Pagès per portar-nos la música d'autor. El "Punt i Final" del Joan Camps com a resum del programa. També intervè l'exrei Juanca i l’expresident Rajoy de la ma del presentador, el Sergio.

 • Per determinar S07E11 - ALBA MIRAS amp ESTEBAN FARO

  Per determinar S07E11 - ALBA MIRAS & ESTEBAN FARO

  16/07/2019 Duração: 01h05min

  Onzena emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 16 de Juliol del 2019. El Guillem comença amb el seu concurs “Cert i Fals” sobre l’estiu. La Sandra ens porta el “Tot té un què” on ens presenta el tè de la fel·licitat. A l’entrevista coneixem a l’Alba Miras, una cantautora impressionant, que ve acompanyada d’un altre crack i amic músic, l’Esteban Faro. Col·laboren el Luis desde Xile i l’Ana des d’Uruguai de Borraz con Zeta. També la Marga i el Ricard que s’encarreguen de fer més preguntes. El "Punt i Final" del Joan Camps com a resum del programa. També intervè el nostre Ferran Adrià, el Xavier Trias, i l’expresident Rajoy de la ma del presentador, el Sergio.

 • Per determinar S07E10 - ESPECIAL PLAÇA MERCAT CLOT (DAVID GUAPO amp MIA amp RAQUEL amp SANDRA amp PEDRO amp ALBA)

  Per determinar S07E10 - ESPECIAL PLAÇA MERCAT CLOT (DAVID GUAPO & MIA & RAQUEL & SANDRA & PEDRO & ALBA)

  18/06/2019 Duração: 02h28min

  Emissió especial des de la Plaça del Mercat del Clot de la setena temporada de Per determinar, del dissabte 15 de Juny del 2019. El Joan Camps ens porta la seva secció “Punt i Final” com a resum de la temporada. La Sandra al “Tot té un què” ens porta menjar per endevinar a què sap cada cosa. Entrevistem per telèfon a l’humorista David Guapo, qui ens acompanya durant bona part del programa. El Guillem amb el seu concurs “Cert i Fals” sobre el barri del Clot i amb un concurs que aquesta vegada té premi. Al "Racó del Cantaitor" el cantaitor ens porta el cantaitors/es Mia Fuentes i Rodrigo Cachorro, la Raquel Lúa, el Pedro Peligro, la Sandra Bautista, l’Alba Miràs, la Patrycia, i el Pablo Barraka, que ens toquen en directe la seda música. També intervenen Barragan, Torrente, i Mariano Rajoy en directe per dir la seva.

 • Per determinar S07E09 - IÑAKI NAZABAL

  Per determinar S07E09 - IÑAKI NAZABAL

  02/06/2019 Duração: 01h03min

  Novena emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 28 de Maig del 2019. El Guillem amb el seu concurs “Cert i Fals” sobre menjar. La Sandra al “Tot té un què” ens porta ens porta també menjar vegetarià per endevinar a què sap cada cosa. Entrevistem al poeta Iñaki Nazabal que ve de convidat sorpresa. I al "Racó del Cantaitor" el cantaitor tanca el programa tocant-nos una cantó en directe. No falta el "Punt i Final" del Joan Camps com a resum del programa. També truquem al nostre exrei Juanca per preguntar-lo per la seva jubilació definitiva.

 • Per determinar S07E08 - MANUEL BARBERO amp ROGER ESCAPA amp MIA FUENTES

  Per determinar S07E08 - MANUEL BARBERO & ROGER ESCAPA & MIA FUENTES

  07/05/2019 Duração: 01h05min

  Vuitena emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 28 d’Abril del 2019. Torna el Guillem amb el seu concurs “Cert i Fals” sobre política. Truquem al Manuel Barbero, qui va destapar el cas del abusos sexuals dels Maristes, per parlar de la recent sentencia del cas. Entrevistem al director i presentador del programa del cap de setmana “El Suplement” de Catalunya Ràdio, en Roger Escapa. I coneixem al "Racó del Cantaitor" a la cantautora Mia Fuentes amb el seu guitarra Rodri que ens toca uns temes en directe. No falta el "Punt i Final" del Joan Camps com a resum del programa. També intervè el nostre Rajoy i l’exrei Juanca al concurs del Guillem.

 • Per determinar S07E07 - DAVID GUAPO amp ERNEST MARAGALL amp GUILLE AYORA

  Per determinar S07E07 - DAVID GUAPO & ERNEST MARAGALL & GUILLE AYORA

  19/03/2019 Duração: 57min

  Setena emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 19 de Març del 2019. Començem amb la trucada a l'humorista David Guapo que s'apunta a participar a la secció de la Sandra "Tot té un què" on fem un concurso musical. Entrevistem al candidat a alcalde per ERC a l'Ajuntament de Barcelona, l'Ernest Maragall que ens fa un resum del projecte de ciutat. I coneixem al "Racó del Cantaitor" al cantautor Guille Ayora, que ens toca uns temes en directe. No falta el "Punt i Final" del Joan Camps com a resum del programa. També intervè el nostre Xavier Trias.

 • Per determinar S07E06 - DANIEL VOSSELER DE BARCELONA AMB TU amp VICKY GASTELO amp CARLES CUIXART DE VOL MENOR

  Per determinar S07E06 - DANIEL VOSSELER DE BARCELONA AMB TU & VICKY GASTELO & CARLES CUIXART DE VOL MENOR

  26/02/2019 Duração: 01h08min

  Sisena emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 26 de Febrer del 2019. Començem amb l'entrevista a l'advocat i cap de la plataforma "Barcelona amb tu", en Daniel Vosseler. Seguim amb la secció de la Sandra "Tot té un què" on comparem productes marca blanca de productes de marca. El Cantaitor a "El racó del Cantaitor" ens presenta a la Vicky Gastelo i al Daniel Cuixart de Vol Menor, dos cantautors, el darrer dels quals, ens toca en directe. També intervè el nostre Xavier Trias.

 • Per determinar S07E05 - CIRCO RALUY LEGACY amp ESTEBAN FARO amp JOAN BLAU amp PEDRO PELIGRO

  Per determinar S07E05 - CIRCO RALUY LEGACY & ESTEBAN FARO & JOAN BLAU & PEDRO PELIGRO

  30/01/2019 Duração: 01h07min

  Cinquena emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 29 de Febrer del 2019. Començem amb l'entrevista a la la Niedziela i Emily Raluy, les netes del fundador del Circ Raluy Legacy, en Lluis Raluy. Seguim ama la secció de la Sandra "Tot té un què" on parlem del nous propòsits pel 2019. El Cantaitor a "El racó del Cantaitor" ens presenta "Rodautors", l'associació fundada per l'Esteban Faro i el Joan Blau, dos cantautors que ens toquen en directe. També ens acompanya el Pedro Peligro. El Joan Camps acaba amb el "Punt i Final".

 • Per determinar S07E04 - JORDI HURTADO amp ALVARO RUIZ amp MAGIC ANDREU

  Per determinar S07E04 - JORDI HURTADO & ALVARO RUIZ & MAGIC ANDREU

  11/12/2018 Duração: 01h19min

  Quarta emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 11 de Desembre del 2018. Començem amb el concurs de cultura general "Cert o Fals" del Guillem parlem del nadal, la secció de la Sandra "Tot té un què" on cantarem unes nadales especials. Al convidat sorpresa ens ha acompanyat el Magic Andreu qui ens ha presentat el seu nou espectacle "40 anys fent màgia". Hem entrevistat al Jordi Hurtado sobre la seva trajectoria professional com a comunicador i presentador del programa SABER y GANAR. El Joan Camps acaba amb el "Punt i Final" i el Cantaitor amb "El racó del Cantaitor" ens presenta a l'Álvaro Ruiz, un crack de la música i guitarrista solista del Kanka que ens presenta el seu crowfounding pel nou disc. I com no, a la trucada del dia, truquem a la Casa Reial per parlar amb el rei emerit Juan Carles.

 • Per determinar S07E03 - KIM AMB K amp IAN SALA

  Per determinar S07E03 - KIM AMB K & IAN SALA

  27/11/2018 Duração: 01h03min

  Tercera emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 27 de Novembre del 2018. Començem amb el concurs de cultura general "Cert o Fals" del Guillem parlem de les xarxes socials, la secció de la Sandra "Tot té un què" on valorem les millors croquetes. Hem entrevistat a l'Oriol Cervera i a l'actor protagonista Albert Roig, just després de l'estrena de la seva sèrie "Kim amb K".. El Joan Camps acaba amb el "Punt i Final" i el Cantaitor amb "El racó del Cantaitor" i el Ian Sala. No falta l'intervenció del nostre Alberto Chicote.

 • Per determinar S07E02 - JOSEP PÀMIES amp KIM AMB K amp TXUS PARERAS

  Per determinar S07E02 - JOSEP PÀMIES & KIM AMB K & TXUS PARERAS

  30/10/2018 Duração: 59min

  Segona emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 30 d'Octubre del 2018. Començem amb el concurs de cultura general "Cert o Fals" del Guillem parlem del cos humà, la secció de la Sandra "Tot té un què" on tractem de gastronomía, i estrenem la secció "El Convidat sorpresa" on connectem amb l'Oriol Cervera i la Mònica, just després de l'estrena de la seva sèrie "Kim amb K". Hem entrevistat al Josep Pàmies per parlar de l'estevia i les darreres noticies del MMS com a remei per mitigar els efectes de l'Autisme. El Joan Camps acaba amb el "Punt i Final" i el Cantaitor amb "El racó del Cantaitor" i el Txus Pareras. No falta l'intervenció del nostre Mariano Rajoy.

 • Per determinar S07E01 - XAVIER TRIAS amp NEUS MUNTÈ amp OSCÁRBOLES

  Per determinar S07E01 - XAVIER TRIAS & NEUS MUNTÈ & OSCÁRBOLES

  25/09/2018 Duração: 59min

  Primera emissió de la setena temporada de Per determinar, del dimarts 26 de Setembre del 2018. Estrenem el concurs de cultura general "Cert o Fals" del Guillem i la nova secció de la Sandra "Tot té un què" on tractarem gastronomía, esport, viatges i reptes. Hem entrevistat a l’exalcalde de BCN, en Xavier Trias, i a l'alcaldable per BCN, la Neus Muntè, i també exportaveu de la Generalitat de Catalunya. No ha faltat l'estona d'humor amb el mirall Trias enfront del nostre Trias. El Joan Camps acaba amb el "Punt i Final" i el Cantaitor amb "El racó del Cantaitor" i l'Oscárboles.

 • Per determinar S06E11 - EXPRESIDENT GENERALITAT DE CATALUNYA JOSE MONTILLA + MANUEL BARBERO

  Per determinar S06E11 - EXPRESIDENT GENERALITAT DE CATALUNYA JOSE MONTILLA + MANUEL BARBERO

  10/07/2018 Duração: 01h04min

  Onzena emissió i última de la sisena temporada de Per determinar, del dimarts 10 de Juliol del 2018. A les seccions ”Poesia de Temporada" el Joan Camps ens porta el poema del dia, a la “Paraules enigmàtiques" el Guillem ens presenta un concurs sobre l'actualitat. Hem entrevistat a l’expresident de la Generalitat de Catalunya en Jose Montilla i hem pogut parlar amb el Manuel Barbero qui ha aprofitat per fer-li unes preguntes al President. No ha faltat la col·laboració de l’expresident Mariano Rajoy.

 • PROGRAMA ESPECIAL 100 - MAGIC ANDREU, BARRAGAN y CANTAITOR

  PROGRAMA ESPECIAL 100 - MAGIC ANDREU, BARRAGAN y CANTAITOR

  18/06/2018 Duração: 02h05min

  Emissió especial al carrer per celebrar el programa 100 de la nostra història, i oncena emissió de la sisena temporada de Per determinar, del dissabte 16 de Juny del 2018. A les seccions ”Poesia de Temporada" el Joan Camps ens porta el poema del dia, a la “Paraules enigmàtiques" el Guillem ens presenta un concurs sobre l’expresident Rajoy. A l’entrevista hem juntat a dos bons amics: el Magic Andreu i a l’humorista Josep Maria Rubio i el seu alter ego Sr. Barragán. El Magic Andreu ha fet varis jocs de màgia a la Plaça del Mercat del Clot. I no ha faltat parlar durant una estoneta de la ràdio en la nova secció “Moments radiofònics”. També ens ha acompanyat el Cantaitor amb la seva música durant tot el programa. Els amics de Factoria Singular 2.0 han format part de la nostra celebrar amb l’humor i la part més tècnica.

Informações: