Rotaryradio.se » » Podcast

Teste agora Após 7 dias, será cobrado valor integral. Cancele quando quiser.

Sinopse

Vid kategorilistning syns bara ett sammandrag av inläggen, klicka på respektive rubrik för att se hela inlägget.

Episódios

 • 007 Annika Sundbom Åström om Indien

  007 Annika Sundbom Åström om Indien

  28/04/2013 Duração: 13min

  Den här episoden  innehåller en intervju med Annika Sundbom Åström som är medlem i Sollefteå-Nipan Rotaryklubb. Hon var Team Leader för det GSE (Group Study Exchange) Team som i början av 2012 åkte från distrikt 2320 till södra Indien. GSE håller på att omorganiseras i och med att det tagits fram en helt ny verksamhetsplan … Fortsätt läsa »

 • 006 Blandade röster om Rotary

  006 Blandade röster om Rotary

  02/04/2013 Duração: 18min

  I denna episod hör vi ett antal olika röster om Rotary, vad gemensamt är att alla är redan medlemmar men det spekuleras en del i vad vi kan göra för att attrahera nya medlemmar. Göra gott, affärsnytta, personlig utveckling, ledarskapsutveckling, kamratskap, är några exempel på ledord som kännetecknar ett medlemskap i en Rotaryklubb. Du som … Fortsätt läsa »

 • 005 Water Survival Box

  005 Water Survival Box

  25/11/2012 Duração: 18min

  Denna gång är episoden till större delen på engelska, därför är även dessa episodnotiser även till större delen på engelska. In this episode of RotaryRadio.se, number 5, there’s a lot of spoken english. This of course due to the fact that the Interviewee is Hugo Pike from Midsomer Norton, England. He is one of the … Fortsätt läsa »

 • 004 Rotary visar Shelterbox i Hudik

  004 Rotary visar Shelterbox i Hudik

  15/09/2012 Duração: 16min

  Roger Sundström som intervjuades i episod 3 är en driftig man! På eget initiativ har han, under marknadsdagarna i Hudiksvall gått omkring och intervjuat både Rotarianer och icke medlemmar. De tre klubbarna i Hudiksvall sålde kolbullar och visade upp en Shelterbox och dess innehåll, varav tältet naturligtvis är det mest framträdande men boxen innehåller flera … Fortsätt läsa »

 • 003 Rotary Youth Leadership Award

  003 Rotary Youth Leadership Award

  15/08/2012 Duração: 13min

  I denna episod får vi av Roger Sundström höra lite om vad RYLA är. Roger är distriktets RYLA-ansvarige och han är medlem i Hudiksvall-Glada Hudik Rotaryklubb. Han brinner för RYLA och har varit med och arrangerat RYLA-event i flera år. På vår distriktshemsida läser du mer om RYLA, så även på den internationella webben rotary.org En … Fortsätt läsa »

 • 002 GSE, Studiegruppsutbytet

  002 GSE, Studiegruppsutbytet

  15/08/2012 Duração: 20min

  Studiegruppsutbytet, GSE (Group Study Exchange) är ett program som ger yngre yrkesarbetande upp till 40 år möjligheten att gratis åka med på en studieresa i annat land för att studera hur man ”gör mitt jobb i annat land”. Mari Zidén, medlem i Ånge Rotaryklubb är vårt distrikts GSE-ansvarige och i denna intervju som spelades in … Fortsätt läsa »

 • 001 Premiär!

  001 Premiär!

  15/08/2012 Duração: 14min

  När denna intervju gjordes i maj månad var Catharina Hedin vår Distriktsguvernör, nu vid publiceringen är hon vår Närmast föregående Guvernör eller IPDG (Immediate Past District Governor) som det heter på ”Rotaryspråk”. Catharina bor i Gävle och är medlem i Gävle-City Rotaryklubb där hon varit medlem sedan 1995. Hon arbetade innan sin pensionering på Gävle … Fortsätt läsa »

Informações: