Gråzon Podcast

Teste agora Após 7 dias, será cobrado valor integral. Cancele quando quiser.

Sinopse

Podcast by Gråzon Podcast

Episódios

 • Radio Gråzon #7 - Kontrastrikt! - Eller Piggelin i Finspång och latmaskar från Vadstena.

  Radio Gråzon #7 - Kontrastrikt! - Eller Piggelin i Finspång och latmaskar från Vadstena.

  24/04/2015 Duração: 55min

  Sandra gästar Radion i detta avsnitt, och vilken gäst sen! Dessutom bjöd Isak på mästerliga imitationer åt höger och vänster. Lyssna och njut!

 • Radio Gråzon #6 - Silltårta! Eller påskmat, Finspång och Patrik

  Radio Gråzon #6 - Silltårta! Eller påskmat, Finspång och "Patrik"

  10/04/2015 Duração: 01h01min

  Hej! Jag sitter hemma och gör denna beskrivning istället för min vanliga plats på Cnema. Skumt. Anyways - Patrik kunde inte vara med oss detta avsnitt. Eller kunde han....? Vem vet? Inte jag iallafall. Vi pratade om silltårtor. Isak fick inte medhåll om att sill är fantastiskt, men vi alla vet att han har rätt. Vi pratade också om vad man gör i Finspång, men vi kom inte på något, trots att Claes Martin smsade in tips på smultronställen. Fortfarande ingen som kommenterat om varför vi censurerade Emil. Kom igen nu folket! Är ni inte nyfikna? Jag vet inte vad jag mer kan skriva i denna beskrivning, så jag slutar här! Pew.

 • Radio Gråzon #5 - Pojkbandsperiod! Eller musikfaser, bönder och Claes Martin

  Radio Gråzon #5 - Pojkbandsperiod! Eller musikfaser, bönder och Claes Martin

  02/04/2015 Duração: 01h02min

  Idag sitter äntligen Emil bakom spakarna. Det skulle egentligen hänt redan första avsnittet, men vi litade inte på att han skulle palla trycket, så han fick hålla sig. I fyra veckor. Under dessa fyra veckor har Isak däremot fått sända två gånger. Hmmmm, kanske säger mer om Emil än om Isak, men jag vet inte. Jag vet faktiskt inte om någon ens läser detta. Idag pratade vi i alla fall om våra musikresor. Allt från pojkband till Rammstein, som i och för sig faktiskt är ett pojkband eftersom de bara har manliga medlemmar. Skitsamma. Jag tror jag snart har skrivit en beskrivning som är längre än den genomsnittliga högstadieuppsatsen, så jag tänker sluta nu. Lyssna och njut. Eller lid. Jag bestämmer inte över ditt liv. Carpe Diem.

Informações: