Karl Linnertorps Begravning

Informações:

Sinopse

Skådespelaren och konstnären Karl Linnertorp blir på grund av illasinnade rykten persona non grata i det som kallas för ´branschen´. Han förlorar arbete, vänner, status, och pengar, kort sagt allt som är kul. I bara mässingen berättar han öppet den nakna sanningen, om det som varit, det som är och vad som komma skall. Karl Linnertorps Begravning är förutom en reell begravning, ett nätkonstverk om konsekvenserna av ett självständigt och konstnärligt handlande. Dessutom gripande. Dessutom en aldrig tidigare berättad historia.

Episódios

 • Avsnitt 5 - Kanylen

  19/05/2017 Duração: 17min

  Ja. I detta avsnitt svarar jag lyssnaren Lina på hennes fråga, och tar samtidigt med mig övriga lyssnare till The Early Years Of Linnertorp. Välkomna!

 • Avsnitt 4 - Oslo

  27/04/2017 Duração: 18min

  Karl Linnertorp åker till Oslo där han han bekantar sig med Johnny, kränger paraboler och tittar på pupper. Välkomna till detta fjärde avsnitt av Begravningen. God lyssning!

 • Avsnitt 3. Karls Mission (med Morgan Alling)

  15/04/2017 Duração: 24min

  Morgan Alling är gäst och talar på begravningen. Celebert med andra ord. Många är de jobb som på grund av ryktesspridningen tagit ifrån Karl Linnertorp, och detta faktum är avsnittets huvudsakliga tema. Vi hör även nykompositionen Funk á la Rydeberg, med mera med mera. God lyssning, hjärtligt välkomna och glad påsk!

 • Avsnitt 2 - O Gamla Klang Och Jubeltid (Scenskolan)

  07/04/2017 Duração: 16min

  I avsnitt två av av Karl Linnertorps Begravning fördjupar vi oss aningens mer i tiden då Karl Linnertorp gick på det som i folkmun kallas för scenskolan. Det pratas om anusandning, ormar i ryggrader, öppna sinnen och Jouko Turkka. Dessutom om utanförskap. Varmt välkomna!

 • Avsnitt 1-Ryktet

  07/04/2017 Duração: 15min

  Begravningen inleds med ryktet om Karl Linnertorp. Dessutom blir det religös musik framförd av Karl Linnertorp. Lite prat om Teaterhögskolans häxprocesser. Lite prat om torgskräck. Ett avsnitt som inte liknar något annat. Varmt välkomna!

 • -Teaser-

  08/11/2016 Duração: 26s

  -Teaser- by Karl Linnertorps Begravning