Klassisk På Nettet

Teste agora Após 7 dias, será cobrado valor integral. Cancele quando quiser.

Sinopse

Kirsten Rønn fortæller og spiller musik

Episódios

 • Klassisk på nettet. H.C. Andersen

  Klassisk på nettet. H.C. Andersen

  04/01/2020 Duração: 01h19min

  Klassisk på nettet har i denne uge helt overgivet sig til H.C. Andersens verden. I erkendelse af, hvor meget musik, der faktisk er inspireret af ham, kan vi kun nå igennem 7 eventyr, 3 digte og en operalibretto - til musik af Edvard Grieg, Carl Nielsen, Prokofiev, Stravinsky, August Enna, Alexander Zemlinsky, Finn Høffding og I.P.E.Hartmann. Tilrettelæggelse: Kirsten Rønn

 • Klassisk på nettet - Ild, flammer og fyrværkeri

  Klassisk på nettet - Ild, flammer og fyrværkeri

  28/12/2019 Duração: 01h12min

  Også en Klassisk på nettet er på her i juleugen og op til nytåret – Ild, flammer og fyrværkeri’ er temaet, både festligt og dramatisk. Vi spiller fyrværkerimusik af Debussy og Stravinsky, ilddans af Manuel de Falla og fakkeldans af Meyerbeer og Don Juans dramatiske endeligt hos Mozart og meget mere.

 • Klassisk på nettet: Danmark som tema

  Klassisk på nettet: Danmark som tema

  18/10/2019 Duração: 01h41s

  Klassisk på nettet fejer i denne uge hen over Danmark. Vi besøger Ribe med dronning Dagmar, Rosenborg og Christian d.4., Skagen og Holger Drachmann,  H.C.Andersen og Fyn og H.C.Lumbye og Tivoli og flere endnu. Tilrettelagt af Kirsten Rønn

 • Klassisk på nettet: 1789

  Klassisk på nettet: 1789

  22/02/2019 Duração: 01h20min

  Klassisk på nettet spiller i denne uge musik fra 1789, der først og fremmest er det franske revolutionsår med musik fra Frankrig, men også Mozart i Wien, Weyse i Danmark og Haydn i England og flere endnu fra den tid. Tilrettelæggelse Kirsten Rønn

 • Klassisk på nettet: Rhapsodier

  Klassisk på nettet: Rhapsodier

  15/02/2019 Duração: 01h25min

   Klassisk på nettet er en times musik med et bestemt tema. Rhapsodier er fundamentalt fantasier baseret på folkemelodier som f.x.svensk rhapsodi af Hugo Alfvén, ungarsk rhapsodi af Frans Liszt, Brahms' Altrapsodi, Rhapsody in Blue af George Gershwin og flere endnu.

 • Klassisk på nettet. Aftenmusik

  Klassisk på nettet. Aftenmusik

  19/10/2018 Duração: 01h12min

  Klassisk på nettet spiller i denne uge musik, der er komponeret til aftenen og natten: Sommernatsmusik, natten i bjergene, filmmusik og den slørede måne. Musikken er bl.a. af Niels W.Gade, Franz von Suppé, Alexander Borodin, Richard Strauss og Schönberg. Kirsten Rønn har tilrettelagt.

 • Klassisk på nettet: Maj

  Klassisk på nettet: Maj

  11/05/2018 Duração: 01h18min

  Klassisk på nettet handler om maj måned, bare nogle få af de mange skønne værker, der er komponeret til foråret især til maj, og blandt musikstykkerne finder vi slutsatsen af Mozarts klaverkoncert nr 27, som netop har ’Kom maj du søde milde’- temaet.

 • Klassisk på nettet: Klipper og bjerge

  Klassisk på nettet: Klipper og bjerge

  13/04/2018 Duração: 01h26min

  Denne Klassisk på nettet  har  klipper og bjerge som tema : Musikken er af bl.a. Edvard Grieg, Richard Strauss, Johan Sebastian Bach og Schubert. Kirsten Rønn har tilrettelagt og i næste uge byder hun indenfor i serenadernes vidunderlige verden. Tilrettelæggelse: Kirsten Rønn

 • Klassisk på nettet. Vand

  Klassisk på nettet. Vand

  27/10/2017 Duração: 01h04min

  Klassisk på nettet, en times udsendelse med klassisk musik omkring et tema, og temaet denne gang er vand. Vand er mange ting, og mon ikke mange danskere synes vi har fået rigeligt af det i dette år? Men vand er også sne og hagl og let sommerregn, stormfuldt hav og stille sø og meget mere, og mange komponister har brugt vand beskrivende i deres musik. . Kirsten Rønn fortæller og spiller musik af bl.a. Debussy, Beethoven, Lange-Müller, Britten og...

 • Klassisk på nettet: Efterår

  Klassisk på nettet: Efterår

  13/10/2017 Duração: 01h14min

  Klassisk på Nettet tager afsked med sommeren og spiller musik med det højaktuelle tema ´efterår´. I udsendelsen høres musik af Poul Schierbech, Vivaldi, Verdi, Haydn og mange flere. Den2radios Kirsten Rønn har tilrettelagt.

 • Klassisk på nettet. Musik fra hele Norden

  Klassisk på nettet. Musik fra hele Norden

  09/06/2017 Duração: 01h05min

  Stafet i Norden er Klassisk på nettet når musikken vandrer rundt i alle de 5 nordiske lande og de 3 selvstyreområder. Vi skal høre Carl Nielsen, Edvard Grieg, Harald Sæverud, Jean Sibelius, Petterson-Berger og Arne Bjørnsson og flere endnu.

 • Klassisk på nettet: Stafet

  Klassisk på nettet: Stafet

  12/05/2017 Duração: 01h09min

  Temaet denne gang er 'stafet' og på den måde, at et musikstykke eller en komponist fører os fra et land til et andet. Vi skal høre Mozart spillet af fløjtenisten Jean-Pierre Rampal, vi skal høre Gabriel Fauré, Lennard Bernstein som akkompagnetør for mezzosopranen Christa Ludwig i Gustav Mahler, der er Gershwin og Bela Bartok og mere endnu.

 • Klassisk på nettet. Musik til maj

  Klassisk på nettet. Musik til maj

  05/05/2017 Duração: 02h37min

  Klassisk på nettet er en udsendelse med et fast tema, og denne uge har en times tid med den skønneste musik til maj måned f.x. ’Fynsk forår’ af Carl Nielsen, scherzoen fra Dvoraks 8.symfoni, ’Die Mainacht’ af Brahms sunget af Christa Ludwig, solsorten – ’Le merle noir’ af Olivier Messiaen spillet af Emmanuel Pahud og flere gode klassiske ting. Kirsten Rønn har tilrettelagt.  

 • Klassisk på nettet: Blomster

  Klassisk på nettet: Blomster

  31/03/2017 Duração: 01h20min

  Klassisk på nettet har blomster som tema. Roser, crysanthemum, georginer, ensomme blomster, tørrede blomster og mange flere, sat i musik af f.x. Richard Strauss, Carl Nielsen, George Bizet, Schubert, Hector Berlioz og flere endnu.

 • Klassisk på nettet. Danse i musikken 1

  Klassisk på nettet. Danse i musikken 1

  13/01/2017 Duração: 01h22min

  Klassisk på nettet tager hul på de mange mange danse, der findes i musikken: Hofdanse, spanske danse, dødedanse, valse, danse i opera, balletmusik osv. Det betyder musik af bl.a. Knudåge Riisager, Bizet, Sibelius og Chopin. Kirsten Rønn har tilrettelagt.

 • Klassisk på nettet: Fugle

  Klassisk på nettet: Fugle

  14/10/2016 Duração: 01h13min

  den2radio ligger inde med 39 udsendelser med klassisk musik med et overordnet tema for hver udsendelse, og denne ’Klassisk på nettet’ har fugle som tema. Der er musik af bl.a. Schumann, Grieg, Respighi, Messiaen og Poul Schierbeck.  Tilrettelæggelse: Kirsten Rønn

 • Klassisk på nettet: Østen

  Klassisk på nettet: Østen

  30/08/2016 Duração: 01h21min

  Klassisk på nettet spiller musik inspireret af det gamle Østen og 1001 nats eventyr, med alle de anderledes og eksotiske lyde og instrumenter. Musik af bl.a. Maurice Ravel, Per Nørgaard, Rimsky-Korsakov, Albert Roussel. Tilrettelagt af Kirsten Rønn

 • Klassisk på nettet. Danse i musikken 2

  Klassisk på nettet. Danse i musikken 2

  30/08/2016 Duração: 01h10min

  I denne uge bydes der op til dans i Klassisk på nettet. Det vil være vals, sarabande, fandango og kyllingernes dans i æggeskallerne… Komponisterne er Mussorgsky, Johan Strauss, Germaine Taillefere og mange andre. Klassisk på nettet er tilrettelagt af Kirsten Rønn.  

 • Klassisk på nettet. Forårsmusik

  Klassisk på nettet. Forårsmusik

  20/05/2016 Duração: 01h16min

  Klassisk på nettet byder på  en time med forårsmusik og med april som tema. Kirsten Rønn spiller musik af Ravel, Johann Strauss, Puccini og blandt flere endnu H.C.Lumbyes Drømmebilleder.  

 • Klassisk på nettet. Romeo og Julie

  Klassisk på nettet. Romeo og Julie

  11/03/2016 Duração: 01h13min

  I Klassisk på nettet fortæller Kirsten Rønn om de mange komponister, der har ladet sig inspirere af alle tiders største kærlighedshistorie: Shakespears Romeo og Julie. Vi hører musik af  bl.a. Leonard Bernstein, Tjajkovskij, Prokofiev og Berlioz.  

página 1 de 2

Informações: