Hyped's Grote Livestream

Sinopse

Wij doen het helemaal anders. Wij hebben geen website, geen tijdschrift, geen krant of John de Mol. Wat dan wel? Wij hebben jullie. De sociale kanalen. Hyped staat voor pure internetliefde. We maken dagelijks toffe en interessante (nieuws)video's, wijzen je op gave websites en streamen live over smartphones, films, series, games en gadgets. En dat allemaal zonder ook maar een A4'tje te hebben afgedrukt of HTML-code te hebben ingeklopt. Wij zijn er voor jullie. Dan ben jij op de hoogte van alles wat er speelt op, jawel, het wereldwijde web en ver daarbuiten.

Episódios

 • #5 - Guardians of the Galaxy Review

  #5 - Guardians of the Galaxy Review

  28/04/2017 Duração: 23min

  Deze week onze review van Guardians of the Galaxy Vol. 2! Verder opende in Utrecht een spiksplinternieuwe arcade hal - is dat anno 2017 nog wel lucratief? En Nintendo kondigde "the new" 2DS aan. Waarom? We hebben toch de Switch? Dit en meer in de vijfde aflevering van Hyped's Grote Livestream, met Randy, Fara en Jelle.

 • #4 - Temptation Island, VidCon 2017 en Apple Clips

  #4 - Temptation Island, VidCon 2017 en Apple Clips

  07/04/2017 Duração: 29min

  In de vierde aflevering van deze geweldige podcast probeert Randy uit te leggen waarom zoveel mensen naar Temptation Island kijken! En dat is lastig. Verder vertelt Fara wat je allemaal kunt doen op VidCon in Amsterdam dit weekend en bespreken we Apple's nieuwe app Clips. Een soort snapchat, maar dan anders.

 • #3 - Samsung Galaxy S8 Special

  #3 - Samsung Galaxy S8 Special

  31/03/2017 Duração: 31min

  Deze derde aflevering van Hyped's Grote Livestream is volledig gewijd aan de Samsung Galaxy S8 die deze week gelanceerd werd. Ger en Jelle waren op het persevenement van Samsung en weten alles over Samsung's nieuwe flagship. Inclusief vragen van luisteraars!

 • #2 - Apples rode iPhone, bier en gay-stuff

  #2 - Apple's rode iPhone, bier en gay-stuff

  24/03/2017 Duração: 32min

  In deze tweede aflevering van Hyped's Grote Livestream introduceren we Randy, die als iets-minder-nerd Fara en Jelle een beetje down to Earth kan houden. We hebben het deze week over... - Apple's knalrode iPhone - Het bier-filmpje met 2000 likes - Ru Paul's Drag Race - Waarom YouTube slecht bezig is - Super fijne dingen van Fara - Een hele bups filmnieuws, waaronder Pauper Rangers - En nog veel meer...

 • #1 - De aller-aller-allereerste!

  #1 - De aller-aller-allereerste!

  17/03/2017 Duração: 24min

  Hyped staat voor pure internetliefde. We maken dagelijks toffe en interessante (nieuws)video's, wijzen je op gave websites en streamen live over smartphones, films, series, games en gadgets. En daar hoort natuurlijk ook een geweldige podcast bij! In deze eerste aflevering bespreken Jelle en Fara de Tweede Kamerverkiezingen, nieuwe filmtrailers van o.a. Wonder Woman, Transformers 5, Despicable Me 3 en Pixar's Coco, en hebben het over de dans van Henk Krol.

Informações: